• slide

Specialisaties

Fysiotherapie, wat houdt het in?

Fysiotherapie houdt zich bezig met de behandeling van lichamelijke klachten en blessures aan het bewegingsapparaat van de mens. Een fysiotherapeut kan zich verder specialiseren in verschillende richtingen binnen het vakgebied.

De fysiotherapeut heeft een vierjarige HBO-opleiding gevolgd om specialist te worden op het gebied van bewegen. Tijdens deze opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan onder andere de anatomie van het menselijk lichaam, het lichamelijk onderzoek en verschillende behandelmethodes. Alles staat in het teken van het zo goed mogelijk helpen van de patiënt.

Fysio banner 2.png

Specialisaties

Een fysiotherapeut kan zich ook nog verder specialiseren. Er wordt dan nog een aanvullende opleiding gevolgd om zich nog meer te verdiepen in een bepaalde lichaamsregio of specifiek ziektebeeld. Het team van ICL Fysio bestaat uit ervaren en deskundige fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie. 

Aan de linkerzijde vindt u een overzicht van al onze specialisaties waar je op kunt klikken voor meer informatie. 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 043-3030040 of door een e-mail te sturen naar info@iclfysio.nl.