FysioVitaal

FysioVitaal voor iedereen

Hét fysieke trainingsprogramma waarbij je persoonlijk begeleid wordt door een fysiotherapeut en waar jij centraal staat. Maar hoe zorgen we hiervoor? Bij ICL Fysio train je in een kleinschalige sportzaal met alle benodigde apparatuur voor een effectieve training. Daarnaast bestaan de groepen uit maximaal 10 personen. Hierdoor sport je onder toeziend oog van de fysiotherapeut, waardoor de kans op blessures zo klein mogelijk wordt gehouden. Bij ICL Fysio train je in een kleinschalige en persoonlijke sfeer! 

Intakegesprek & persoonlijk trainingsprogramma

We starten met een intakegesprek met één van onze fysiotherapeuten. Tijdens dit gesprek worden je wensen en doelen besproken én vindt er ook screening en onderzoek van mogelijke klachten plaats. Dit alles om je huidige gezondheidssituatie goed in beeld te brengen. 

Een training compleet afgestemd op jouw situatie 

Aan de hand van het intakegesprek wordt er een fysiek trainingsprogramma op maat voor je opgesteld waarbij we rekening houden met aanwezige klachten en doelen. Regelmatig evalueren we je voortgang om zo te zorgen dat jij je doelen behaalt! Toch een blessure opgelopen of ontstaan er tijdens de training lichamelijke klachten?

 

Onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut (i.o.)

Doordat onze groepen altijd worden begeleid door een fysiotherapeut kan hij/zij jou meteen helpen om je trainingsprogramma zo vorm te geven of aan te passen dat je verergering van je blessure voorkomt en gericht(er) werkt aan het herstel hiervan.