Huisregels ICL Fysio

  •  Wij zijn telefonisch bereikbaar in de praktijk van maandag t/m vrijdag, op sommige dagen tot 17u en soms alleen de ochtend via telefoonnummer 043-3473555; als wij niet bereikbaar zijn verzoeken wij u uw boodschap in te spreken op onze voicemail met duidelijke vermelding van naam en telefoonnummer. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen. U kunt ons ook een email sturen voorzien van naam en telefoonnummer via info@ICLfysio.nl Ook wanneer we in gesprek zijn zult u doorgeschakeld worden naar de voicemail. Naast behandeling op de Tamboerijnstraat 40 (hoofdvestiging) in Maastricht hebben wij ook vestigingen in Heerlen: Akerstraat 108 en Maastricht:-Oost Leidenlaan 14. Daarnaast hebben wij behandelkamers in Eijsden: Breusterstraat 14 (in de DIT Praktijk). Voor alle locaties geldt het bovenstaande nummer.

 

  • Neem bij de eerste behandeling een legitimatiebewijs mee en eventueel uw verzekeringspasje, zodat wij meteen uw Burger Service Nummer (BSN), verzekeringsnummer en eventueel uw soort aanvullende verzekering in onze administratie kunnen invoeren.

 

  • Gelieve bij elke behandeling een handdoek mee te nemen. Als u voor bekkenfysiotherapie komt hoeft u dit pas bij de tweede behandeling te doen; de eerste behandeling betreft namelijk een intakegesprek.

 

  • Behandelingen dienen 24 uur van tevoren te worden afgemeld, anders wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. Deze zal dan ook niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De wettelijk vastgestelde kosten bedragen dan 75% van het behandeltarief. U kunt ons altijd bereiken en inspreken op de voicemail, ook in het weekend.

 

  • De vergoeding voor fysiotherapie verschilt per verzekering en is mede afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Bij behandelingen die onder de Basisverzekering vallen zal de zorgverzekering het Eigen Risico in rekening brengen. U dient zelf altijd op de hoogte te zijn van het aantal behandelingen, dat u op jaarbasis vergoed krijgt. Bij overschrijding van dit aantal betaalt u elke behandeling zelf. Daarvoor ontvangt u een rekening van ons, of machtigt u ons voor een eenmalige automatische incasso.

 

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan zijn wij op bovenstaand telefoonnummer bereikbaar. Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen.

 

De directie