• slide
  • slide

ICL FYSIO

Welkom bij ICL Fysio!
Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Maastricht en Parkstad. Wij hebben vele specialisaties in huis, die wij in onze verschillende locaties kunnen aanbieden. Ons team bestaat uit ervaren, deskundige en gemotiveerde therapeuten die er alles aan doen om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Al onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en volgen jaarlijks bijscholingscursussen om de kwaliteit van onze behandelingen te blijven waarborgen en up-to-date te houden. 

Trainingsfaciliteiten in onze praktijken

Op al onze locaties zijn uitgebreide moderne trainingsfaciliteiten aanwezig waar onze patiënten gebruik van kunnen maken. Door de geografische spreiding van onze vestigingen, we zitten in Maastricht en in Parkstad, zitten wij relatief kort bij u in de buurt. Bent u desondanks niet in staat om naar ons toe te komen, dan komen wij graag bij u aan huis.   

Wij hebben geen wachtlijsten

Wij hebben geen wachtlijsten. Patiënten kunnen daarom op korte termijn worden geholpen, soms zelfs op de dag dat u belt. Bij ICL Fysio heeft u meestal geen verwijzing nodig, mocht dit wel zo zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Tijdens een eerste afspraak stellen wij met u samen een behandelplan op nadat onze therapeut u onderzocht heeft. Persoonlijke wensen en doelen worden hierin meegenomen.  

Optimale behandelmethoden 

Wetenschappelijk onderzoek over ons vakgebied, én de resultaten daarvan, maken onderdeel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. Bij ICL Fysio geven wij u de volle aandacht waarbij we gebruik maken van de meest recente inzichten in de behandeling van patienten. Onze patienten beoordelen ons op het gebied van deskundigheid en patiënttevredenheid met 'goed' tot 'zeer goed'.   

Meerdere specialisten in huis

ICL Fysio vormt samen met ICL Arbeid een multidisciplinair team van specialisten en kunnen daardoor als een van de weinigen in onze branche,  patienten in samenhang de juiste hulp bieden en maatwerk leveren. Het grote voordeel hiervan is dat de doorverwijzing naar een (ander) specialisme dat wij in huis hebben, zeer snel kan plaatsvinden. Kijk maar eens op de site van ICL Arbeid voor meer informatie.

Alle zorgverzekeraars 
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De warme contacten met huisartsen en specialisten in de regio maken het makkelijk om met hen te overleggen als dat nodig of gewenst is.  

           Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Blog

Q07B2991.jpg

Op dit moment kunnen door de huidige maatregelen ivm het coronavirus helaas de FysioVitaal groepen niet door gaan. Lees hier meer wat je thuis kan doen!

Lees meer
corona.jpg

Gisteren zijn de maatregelen voor fysiotherapie aangescherpt. Ook onze bedrijven, ICL Arbeid en ICL Fysio, de bedrijven waar u patiënt/cliënt bent, hebben maatregelen getroffen om de zorg voor…

Lees meer
Teamfoto_fysio.png

Naar aanleiding van de berichtgeving van 15 maart 2020 zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen om uw en onze veiligheid te waarborgen. Lees verder wat dit voor u en voor ons betekent.

Lees meer