• slide

Wie zijn wij

Welkom bij ICL Fysio. Wij zijn een praktijk met diverse locaties in Maastricht en Parkstad. Wij doen er alles aan om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben vele specialisaties in huis die wij op onze verschillende locaties kunnen aanbieden. Wij hebben op al onze locaties uitgebreide trainingsfaciliteiten waarvan onze patiënten gebruik kunnen maken. Door onze verschillende locaties zitten wij vaak bij u in de buurt. Bent u niet in staat om naar ons toe te komen, dan komen wij bij u aan huis.   

Al onze therapeuten zijn BIG-geregistreerd en volgen jaarlijks cursussen om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen. Bijna al onze therapeuten zijn dubbel opgeleid. Wij hebben geen wachtlijsten, patiënten kunnen daarom op korte termijn worden geholpen. Bij ICL Fysio heeft u meestal geen verwijzing nodig, mocht dit wel zo zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Tijdens een eerste afspraak stellen wij met u samen een behandelplan op nadat onze therapeuten u onderzocht hebben. Persoonlijke wensen en doelen worden hierin meegenomen.  

Wetenschappelijk onderzoek en de resultaten daarvan maken onderdeel uit van onze dagelijkse werkzaamheden, waardoor behandelingen geoptimaliseerd worden. Bij ICL Fysio geven wij u aandacht. Wij worden door onze patiënten beoordeeld omtrent patiënttevredenheid met een goed tot zeer goed. Dit staat hoog bij ons in het vaandel.  

Door ons multidisciplinaire team kunnen wij u op vele verschillende vlakken helpen. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De warme contacten met huisartsen en specialisten in de regio maken het makkelijk om met hen te overleggen indien nodig of gewenst.