• slide

Gezond bewegen

ICL Fysio biedt verschillende mogelijkheden om in beweging te komen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat je plezier krijgt in bewegen. Om deze reden bieden wij verschillende en uitdagende trainingsvormen aan. Aan de linkerzijde kun je voor meer informatie klikken op onze Gezond Bewegen mogelijkheden, maar hieronder vindt je reeds een korte beschrijving. 

FysioVitaal

Bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut terwijl je aan eigen doelen werkt met een persoonlijk trainingsprogramma. De trainingen duren 90 minuten per keer in een vaste groep, op een vast tijdstip en met een vaste trainer. In een groep van maximaal 10 personen per keer ga je individueel aan de slag met je eigen training. Je kunt hiervoor verschillende redenen hebben: het onderhouden van je gezondheid, het verbeteren van je belastbaarheid, het verhogen van je conditie, lichaamsgewicht verliezen, spiermassa aankomen etcetera. Deelname gaat via inschrijving. Wil je een keer vrijblijvend een kijkje komen nemen? Dat mag! Neem contact met ons op via info@iclfysio.nl of bel naar 043-3473555 voor meer informatie. 

Tom fysiovitaal.jpg

SeniorFit

In samenwerking met Scharwijerveld organiseert ICL Fysio iedere maandagmiddag om 14.30 uur een laagdrempelige training voor senioren. Zowel bewoners van Scharwijerveld als senioren uit de buurt zijn van harte welkom. Iedereen kan en mag mee doen doordat we oefeningen doen die ook vanuit de stoel gedaan kunnen worden. Deelname is geheel gratis! 

Seniorfit 3.jpg

Yoga

Ontspanning is belangrijk om je goed te voelen. Daarom heeft ICL Fysio Ashtanga Yoga onder leiding van Harrie Willems in ons pallet aan mogelijkheden opgenomen. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen gedaan. Drie redenen om Ashtanga yoga te proberen is dat het je helpt te kalmeren doordat je bewust leert ademhalen, je emoties en je lichaam beter leert kennen en helpt om je lichaam te reinigen doordat je innerlijke vuur opgestookt wordt. Ashtanga Yoga wordt iedere zaterdag door Harrie gegeven bij locatie Maastricht-West van ICL Fysio, aan de Tamboerijnstraat 40. Deelname gaat via inschrijving. Wil je een keer vrijblijvend een kijkje komen nemen? Dat mag! Neem contact met ons op via info@iclfysio.nl of bel naar 043-3473555 voor meer informatie. 

Yoga.jpg

TrampolineFit

Een andere leuke manier van bewegen die ICL Fysio voor jong en oud aanbiedt is TrampolineFit. Op een trampoline ga je onder leiding van een fysiotherapeut oefeningen doen die goed zijn voor je conditie en uithoudingsvermogen, maar ook voor je balans en motoriek. Deelname is geheel gratis. 

trampolinefit.jpg
 

Doe mee, have fun en laat je uitdagen!